25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 4Kg!

Υγρό Λίπασμα Φωσφόρου Καλίου με Μικροοργανισμούς- Twin Vitality 5kg

Κωδ. COM001
Άμεσα Διαθέσιμο
62,00 €
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Υγρό Λίπασμα Φωσφόρου Καλίου +B +Zn με εμβόλιο μυκκόριζικων μυκήτων με οργανικό βελτιωτικό εδάφους .        Το TWINTECH VITALITY είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη υγρή σύνθεση για χρήση σε φύλλα. Συστατικά υψηλής συγκέντρωσης ορυκτής προέλευσης με υψηλή καθαρότητα, σε συνδυασμό με οργανικά και μικροβιολογικά συστατικά, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την πληρότητα του προϊόντος. 

To Twin Vitality είναι ένα υγρό σκεύασμα φυλλώματος νέας λογικής , που παρασκευάζεται συνδυάζοντας ένα σύνολο βακτηριακού περιεχόμενου σε Microtech SBX συνδυασμένο με υγρή θρεπτική φυσική βάση που δένει με ένα χημικό σκεύασμα υψηλής συγκέντρωσης . Το Twin Vitality είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την παρουσία των μικροοργανισμών (που περιέχονται στο Microtech SBX ) για να τονώσει τις φυσικές άμυνες των φυτών σε αβιοτικούς παράγοντες καταπόνησης , μαζί με τις θρεπτικές ιδιότητες που σχετίζονται με την παρουσία των μακροστοιχείων και των μικροστοιχείων . Η παρουσία του φωσφόρου , βορίου , ψευδαργύρου είναι ένα χρήσιμο κίνητρο για την κυτταρική διαίρεση στα πρώτα στάδια της επανέναρξης του βλαστικού κύκλου , της καρπόδεσης και της αρχής της ανάπτυξης . Αύτο το χαρακτηριστικό είναι σημαντικό στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξης των καρπών και γενικά κάθε φορά που προκύπτουν καταστάσεις κλιματικών καταπονήσεων . 

 
EAN
COM001
Βάρος συσκευασίας
5 kg
Μορφή σκευάσματος
Υγρό

Ιδιαίτερα για το βαμβάκι συνιστάται εφαρμογή : Πριν τα χτένια για περισσότερο άνθος και μεγαλύτερο μέγεθος καρυδιών , Δοσολογία : 200-300ml ανά στρέμμα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν