27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 2Kg!

Αποστολή με BOX NOW με 2€

Υπόστρωμα φύτευσης Terrapon 6 λίτρα

Κωδ. LECH19571
Παράδοση σε 4 - 6 ημέρες
Το LECHUZA-TERRAPON είναι μείγμα από χούμο και ορυκτά συστατικά
11,00 €
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Η LECHUZA χαρακτηρίζεται για την υγιή και καταπληκτική ανάπτυξη των φυτών σας. Η LECHUZA έχει αναπτύξει ένα υψηλής ποιότητας υπόστρωμα φύτευσης που συνδυάζει άψογα τα πλεονεκτήματα του φυσικού βιολογικού χώματος με εκείνα των ανόργανων συστατικών όπως η ελαφρόπετρα και ο διογκωμένος άργιλος: LECHUZA-TERRAPON

Αυτό το νέο υπόστρωμα φύτευσης είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην επαγγελματική κηπουρική όπως η ελαφρόπετρα, ο διογκωμένος άργιλος, και έναν αποτελεσματικό συνδυασμό λιπάσματος. Το υπόστρωμα αποθηκεύει νερό και θρεπτικά συστατικά ώστε να παρέχει ισορροπημένη φροντίδα στα φυτά σας. ΜΕ αυτόν τον τρόπο επιτρέπει στο φυτό να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε περιόδους ξηρασίας ή υγρασίας.

To TERRAPON μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φυτά εσωτερικού χώρου, μπαλκονιού και κήπου. Εξαίρεση αποτελούν τα υδρόβια φυτά τα οποία έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις χώματος, σχετικά με τα επίπεδα του pH. Αυτοί οι τύποι των φυτών απαιτούν ειδικό χώμα. Οι ορχιδέες επίσης, έχουν πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις χώματος και θα πρέπει να φυτεύονται μόνο με το υπόστρωμα φύτευσης ORCHIDPON.
EAN
LECH19571
Βάρος συσκευασίας
3.8 kg
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν