27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 2Kg!

Αποστολή με BOX NOW με 2€

Ψεκαστήρας προπίεσης Ecolove 7 λίτρων

Κωδ. EP7978
Εκτός αποθέματος
25,50 €
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Από το 1968, στην EPOCA,  παράγουν πλαστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που προορίζονται για διαφορετικούς τύπους αγορών, όπως επαγγελματικό και οικιακό καθαρισμό, χημικά και βιομηχανία τροφίμων, κηπουρική, γεωργία και οικιακή χρήση.

Αρκετά μεγάλοι για να είναι αξιόπιστοι συνεργάτες, είναι επίσης αρκετά ευέλικτοι ώστε να ικανοποιούν κάθε συγκεκριμένο αίτημα κάθε πελάτη . Όταν σχεδιάζουν ένα νέο προϊόν, προσπαθούν πάντα να εστιάζουν σε ποιες θα ήταν οι προσδοκίες των πελατών  - στη συνέχεια προσπαθούν να τις υπερβούν.

Τα προϊόντα της Epoca σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται εντός της εταιρείας  και υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Διανέμονται σε περισσότερες από 80 χώρες, θεωρούνται παντού σύμβολο του «Ιταλικού στυλ».

Είμαστε περήφανοι που διαδίδουμε το ιταλικό επιχειρηματικό πνεύμα σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας τις δραστηριότητές μας χρόνο με το χρόνο. Τα χρωστάμε όλα στους πελάτες μας, τον καθένα από εσάς, είτε πρόκειται για μια νέα συνεργασία είτε για μια μακροχρόνια εδραιωμένη: εσείς είστε το κλειδί της επιτυχίας μας.
EAN
EP7978
Βάρος συσκευασίας
1.5 kg
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν