27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 2Kg!

Αποστολή με BOX NOW με 2€

Prolico DCM Βιολογικό Υγρό λίπασμα Καλίου NK (2.3-0-6) 20LT

Κωδ. KZ9724
BIO
Άμεσα Διαθέσιμο

Οργανικό λίπασμα σε υγρή μορφή κατάλληλο για δυναμικές καλλιέργειες (θερμοκήπια, κηπευτικά).

65,00 €
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

To DCM Prolico 2 είναι ένα 100% οργανικό λίπασμα παραγώμενο από ζωικά και φυτικά έλαια. Τα οργανικής προέλευσης στοιχεία σε συνδυασμό με τις πρωτεϊνες και βιταμίνες που περιέχει τον καθιστούν ιδανικό σύμμαχο του επαγγελματία και ημι-επαγγελματία παραγωγού.
Χρησιμοποιήστε το σε βιολογικές καλλιέργειες συνδυάζοντας το με μια βασική λίπανση
Χρησιμοποιήστε το σε συμβατικές καλλιέργειες μόνο του ή εναλλάξ με κρυσταλλικές λιπάνσεις. Η ειδική του σύνθεση βοηθάει στο "σπασιμο" των κρυσταλλικών λιπασμάτων και στην απορρόφηση τους από την ρίζα.

Το Prolico NK (3-6) είναι ένα υδατολιαλυτό λίπασμα το οποίο περιέχει άζωτο με τη μορφή υγροποιημένων πρωτεϊνών από σταφύλια (vinasse). Εξαιτίας της διαλυτότητας του στο νερό,τα αποθέματα αζώτου και καλίου που περιέχει, αφομοιώνονται άμεσα από τους μικροοργανισμούς του εδάφους και είναι άμεσα διαθέσιμα στα φυτά. Δρα είτε με πότισμα στις ρίζες είτε με ψεκασμό στα φύλλα.

EAN
KZ9724
Βάρος συσκευασίας
18 kg
ml
20000
Μορφή σκευάσματος
Υγρό

Η ακριβής δόση εξαρτάται από τις ανάγκες του φυτού, τη στιγμή της εφαρμογής (στάδιο καλλιέργειας) και από τα θρεπτικά αποθέματα στο έδαφος / υποστρώμα και την ένταση/συχνότητα του ποτίσματος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν