27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ BOXNOW ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Ποντικοφάρμακο σε Κύβους-Storm Wax Block Bait (3kg)

Κωδ. BAS0043
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποντικοφάρμακο σε μορφή κύβων.
72,00 €
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Ποντικοφάρμακο σε μορφή κύβων. Με ένα μόνο γεύμα το Storm®wax block εξοντώνει αρουραίους και ποντίκια, συμπεριλαμβανομένων και των ανθεκτικών ειδών στη δράση των αντιπηκτικών τρωκτικοκτόνων.ένα μείγμα ελκυστικών ουσιών που προκαλούν τα τρωκτικά να το καταναλώσουν και δραστικών ουσιών οι οποίες αποτελούν τον τοξικό παράγοντα, που απώτερο σκοπό έχει τον έλεγχο και την εξόντωση των τρωκτικών.
Είναι ένα συμπαγές δόλωμα με παραφίνη, ώστε να μην απορροφά την υγρασία και να μην διαλύεται και είναι κατάλληλο για οικιακά τρωκτικά και αρουραίους. Λόγω του σχήματος του μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα η κατανάλωση του, οπότε και να εκτιμηθεί αν απαιτείται αύξηση της δόσης. Στο κέντρο του υπάρχει μία τρύπα για να τοποθετείται με ευκολία και ασφάλεια σε δολωματικούς σταθμούς. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και παραμένει ελκυστικό μέσα στους δολωματικούς σταθμούς για μήνες.
EAN
BAS0043
Βάρος συσκευασίας
3.24 kg
Μορφή σκευάσματος
Άλλο
Εχθρός
Ποντίκια
Στόχος ποντίκια και αρουραίοι (ενήλικα&νεαρά άτομα). Τοποθετήστε τα δολώματα σε διαφορετικά σημεία που έχουν πρόσβαση οι ποντικοί/αρουραίοι. Συνίσταται τα δολώματα να απέχουν 3-5 μέτρα μεταξύ τους. Για μόνιμες δολώσεις προτείνεται η χρήση δολωματικών σταθμών. Η δόλωση να γίνεται σε σημεία κοντά σε τοίχους και με σχετική ηρεμία ώστε το τρωκτικό να μπορεί με “άνεση” να καταναλώσει το δόλωμα.
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν