25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 4Kg!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Στο AGROKA θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

 

Όροι επιστροφής

  • 1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  • 2. Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται, είναι στην αρχική του κατάσταση.
  • 3. Στην επιστροφή του προϊόντος πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς και τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει τόσο η αλλαγή προϊόντος όσο και η επιστροφή χρημάτων.

Διαδικασία επιστροφής

  • 4. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν σας ή να γίνει επιστροφή χρημάτων μπορείτε να στείλετε το προϊόν στην εταιρεία μας με courier και δικά σας έξοδα στη διεύθυνση Παρνασσού 44, Αιγάλεω Τ.Κ. 12243 μαζί με την απόδειξη αγοράς είτε να το παραδώσετε εσείς στην ίδια διεύθυνση.
  • 5. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.
  • 6. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε το στέλνετε σε εμάς προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς και τα έξοδα της μεταφοράς επιβαρύνουν την εταιρεία μας.