27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 2Kg!

Αποστολή με BOX NOW με 2€

Γλάστρα Orchidea

Κωδ. LECH13962
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Πλήρες Σετ για τη φροντίδα Ορχιδέας
25,00 €
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Η ορχιδέα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φυτά εσωτερικού χώρου στον κόσμο και προσδίδει σε κάθε χώρο μοναδικό στυλ. Η γλάστρα ORCHIDEA από τη LECHUZA σχεδιάστηκε ειδικά για τις Ορχιδέες και είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις υψηλές απαιτήσεις των Phalaenopsis, Dendrobium & Co!

Η ισορροπημένη παροχή νερού, φωτός και αέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ρίζες προκειμένου να επιτευχθεί η υγιής ανάπτυξη του φυτού. Προκειμένου να μιμηθεί τη φύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το σύστημα αυτοποτισμού της ORCHIDEA έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των ιδιαίτερων φυτών. Το ημιδιαφανές, αφαιρούμενο δοχείο φύτευσης παρέχει στις ρίζες αρκετό φως, ενώ το ειδικό υπόστρωμα για ορχιδέες εξασφαλίζει επίσης την ισορροπημένη παροχή νερού και αέρα, την καλή αποθήκευση θρεπτικών ουσιών και σταθερό PH. Έτσι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες των Ορχιδέων!

Με την ORCHIDEA, όλοι γίνονται ειδικοί! Αφού μόνο με μια ματιά στον δείκτη στάθμης νερού μπορείτε να ελέγξετε πόσο νερό υπάρχει διαθέσιμο στη δεξαμενή και αν πρέπει να ρίξετε κι άλλο. Η υπερχείλιση, την οποία οι ορχιδέες δεν αντέχουν και η οποία συχνά προκαλεί προβλήματα κατά τη συντήρηση, μπορεί εύκολα να αποφευχθεί. O σχεδιασμός θυμίζει ένα λεπτό πέταλο και δίνει μία νότα κομψότητας απαραίτητη για ένα φυτό όπως η ορχιδέα.
EAN
LECH13962
Ύψος
200 mm
Διάμετρος
180 mm
Βάρος συσκευασίας
1.3 kg
Χρώμα
Κόκκινο
Διαστάσεις & Χωρητικότητα Δεξαμενής Νερού ORCHIDEA
Διαστάσεις περ. (ΠxΒxΥ) 18,3 x 17,9 x 19,5 cm
Δεξαμενή νερού 0,3 l
Όγκος φυτού 1 l
Εσωτερικό γλάστρας, μέγεθος περ. Ø 12 cm
Βάθος φύτευσης 10 cm
Μέγιστο ύψος φυτού 30 cm
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν