27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ BOXNOW ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Λίπασμα Nutractive 20-20-0+(22) (25kg)

Κωδ. Hellagrolip008
Άμεσα Διαθέσιμο

Προηγμένης τεχνολογίας σύνθετο Αζωτοφωσφορούχο λίπασμα για σιτηρά!

Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το Ωmega fert 20-20-0 (+23) είναι προηγμένης τεχνολογίας σύνθετο Αζωτοφωσφορούχο λίπασμα που ενσωματώνει την καινοτόμο νανοτεχνολογία NHET και έχει σχεδιαστεί να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις υψηλές απαιτήσεις των καλλιεργειών σε Άζωτο, Φώσφορο και Θείο, σε όλους τύπους των εδαφών.

Περιέχει το 92% του Αζώτου στην υψηλής ενέργειας μορφή του Αμμωνιακού Αζώτου (NH4), το οποίο δημιουργεί δεσμούς με το νανοπολυμερές, μεγιστοποιώντας την απορρόφηση και την αξιοποίηση από την καλλιέργεια.

Το υψηλό ποσοστό υδατοδιαλυτού Φωσφόρου (P) προστατεύεται από τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο έδαφος, παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ενεργό και εκμεταλλεύσιμο από την καλλιέργεια και συμβάλλει καθοριστικά στην καλή εγκατάσταση της καλλιέργειας στο έδαφος, στην ανάπτυξη ισχυρού ριζικού συστήματος και εύρωστης βλάστησης και στην αύξηση της γονιμότητας και της καρπόδεσης.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε Θείο (S) είναι καθοριστικής σημασίας για τη θρέψη της καλλιέργειας και την αφμοιωσιμότητα των υπόλοιπων θρεπτικών στοιχείων. Αυξάνει την αξιοποίηση του Αζώτου, βελτιώνει την πρόσληψη του Φωσφόρου και των Ιχνοστοιχείων, επιδρά άμεσα στην ανάπτυξη του ριζικού συστήματος και συμμετέχει στον σχηματισμό των πρωτεϊνών και των αρωματικών ενώσεων που βελτιώνουν τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της παραγωγής.

Βάρος συσκευασίας
25 kg
Μορφή σκευάσματος
Σε κόκκους
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν