27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 2Kg!

Αποστολή με BOX NOW με 2€

Λίπασμα Ωmega fert 14-18-14 (+27) 25kg

Κωδ. ELL1484
Παράδοση σε 4 - 6 ημέρες
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το Ωmega fert 14-18-14 (+27) είναι προηγμένης τεχνολογίας χημικό λίπασμα Θειικού Καλίου, πλούσιο σε Θείο, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ποιοτική και ολοκληρωμένη θρέψη σε καλλιέργειες που έχουν υψηλές απαιτήσεις σε Άζωτο, Φώσφορο και Κάλιο και παρουσιάζουν ευαισθησία στο Χλώριο.

Στην παραγωγή του ενσωματώνεται η νανοτεχνολογία NHET, που προστατεύει τα θρεπτικά στοιχεία του λιπάσματος από ανεπιθύμητες αλληλεπιδράσεις, πολλαπλασιάζει τη θρεπτική αξία του λιπάσματος και μεγιστοποιεί την αξιοποίηση του από την καλλιέργεια.

Ο επαρκής εφοδιασμός των φυτών και με τις δύο μορφές Αζώτου (Ν) που προσφέρει το Ωmega fert 14-18-14 (+27), προωθεί την ανάπτυξη ζωηρής και πρώιμης βλάστησης και συμβάλλει καθοριστικά στην πλούσια ανθοφορία και την αυξημένη καρπόδεση, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για υψηλές αποδόσεις και ποιοτική παραγωγή.

Το υψηλό ποσοστό υδατοδιαλυτού Φωσφόρου (P) που περιέχει συνδυάζεται με την νανοτεχνολογία ΝΗΕΤ και παραμένει ενεργό και αφομοιώσιμο από τα φυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προάγει με αυτόν τον τρόπο τη δημιουργία ισχυρού ριζικού συστήματος και τη μετάβαση της καλλιέργειας στην αναπαραγωγική φάση, αυξάνοντας την γονιμότητα και την παραγωγικότητά της.

Όλο το Κάλιο (K) περιέχεται στη μορφή του πλήρως υδατατοδιαλυτού Θειικού Καλίου. Προστατεύει την καλλιέργεια από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες του χλωρίου, αυξάνει την αξιοποίηση του νερού και ενισχύει την αντοχή των φυτών στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και στα παθογόνα. Ο συνδυασμός του Καλίου με τη νανοτεχνολογία NHET κλιμακώνει τη τροφοδοσία της καλλιέργειας έως και τα τελευταία στάδια της ανάπτυξης, αυξάνοντας το μέγεθος, το βάρος και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των καρπών.

Το Θείο (S), εκτός από την καθοριστική συμβολή του στην θρέψη των φυτών, αυξάνει την απορρόφηση του Φωσφόρου και τον Ιχνοστοιχείων από την καλλιέργεια, προωθεί την καλύτερη αξιοποίηση του Αζώτου, ενώ ο συνδυασμός του με το Θειικό Κάλιο βελτιώνει τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των παραγόμενων προϊόντων.

Το Ωmega fert 14-18-14 (+27) συνδυάζει την πληρότητα και την υψηλή αφομοιωσιμότητα των θρεπτικών στοιχείων με την άριστη διαλυτότητα και κοκκομετρία και την καινοτόμο νανοτεχνολογία NHET. Αποτελεί κορυφαία επιλογή για τη βασική λίπανση όλων των καλλιεργειών και ειδικότερα των εντατικών εκμεταλλεύσεων της δεντροκομίας, της αμπελουργίας και των υπαίθριων και θερμοκηπιακών κηπευτικών, που επιδιώκονται υψηλές αποδόσεις και ποιοτική παραγωγή.

Βάρος συσκευασίας
25 kg
Μορφή σκευάσματος
Σε κόκκους
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν