27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 2Kg!

Αποστολή με BOX NOW με 2€

Λίπασμα Fertammon Special 25-0-0 (25kg)

Κωδ. ELL2500
Παράδοση σε 4 - 6 ημέρες
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Υψηλής ποιότητας - Υδατοδιαλυτή* - Νιτροθειική Αμμωνία με Σίδηρο και Ψευδάργυρο. Ο ειδικός τρόπος παραγωγής του, η αναλογία των θρεπτικών στοιχείων στον κόκκο και ο συνεργισμός μεταξύ τους καλύπτουν με ιδανικό τρόπο τις ανάγκες της καλλιέργειας σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης.

Το Νιτρικό Άζωτο απορροφάται άμεσα από τις ρίζες και παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια για την ταχεία ανάπτυξη της ρίζας και του υπέργειου τμήματος των φυτών, ενώ το Αμμωνιακό κλιμακώνει τον εφοδιασμό της καλλιέργειας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το Θείο που περιέχει προσλαμβάνεται από τα φυτά, επιδρά άμεσα στην αύξηση του ριζικού συστήματος και εισερχόμενο στο μεταβολισμό αυξάνει την αφομοίωση του Αζώτου από την καλλιέργεια.

Ο Σιδήρος προλαμβάνει την εμφάνιση χλωρώσεων στα νέα φύλλα. Λειτουργεί ως καταλύτης για την παραγωγή της χλωροφύλλης και την αύξηση της φωτοσύνθεσης και ταυτόχρονα συμμετέχει σε σειρά σημαντικών μεταβολικών διεργασιών εντός του φυτού.

Ο Ψευδάργυρος συμμετέχει ενεργά στη σύνθεση της αυξίνης, διεγείρει τη βλαστική ανάπτυξη, προωθεί την ανθοφορία και αυξάνει τον αριθμό και το μέγεθος των καρπών.

Η στοιχειακή σύνθεση, η υψηλή διαλυτότητα και η άριστη κοκκομετρία αναδεικνύουν το Fertammon special, ως την καλύτερη επιλογή για την επιφανειακή λίπανση των εσπεριδοειδών, της ελιάς, του αμπελιού, των οπωροφόρων δέντρων και των κηπευτικών, σε όλα τα καλλιεργητικά συστήματα (υπαίθρια - θερμοκηπίου).

*Μέσω ειδικής διαδικασίας παραγωγής, οι κόκκοι του Fertammon special είναι πλήρως υδατοδιαλυτοί, γεγονός που παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε λιπαντικές εφαρμογές, τόσο με λιπασματοδιανομέα, όσο και μέσω των συστημάτων υδρολίπανσης.

Βάρος συσκευασίας
25 kg
Μορφή σκευάσματος
Σε κόκκους
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν