27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ BOXNOW ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Βιοδιεγέρτης Organosul

Κωδ. ELL001-20001
BIO
Άμεσα Διαθέσιμο

Βιοδιεγέρτης με βάση Χουμικά και Φουλβικά οξέα και Θείο (S).

55,00 €
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το ORGANOSUL 20S είναι ένας βιοδιεγέρτης με υψηλή συγκέντρωση σε οργανική ουσία και πολύτιμες χουμικές ουσίες, εμπλουτισμένος με στοιχειακό θείο (S).

  • Προϊόν σταδιακής απελευθέρωσης θείου, με προστατευτική δράση έναντι της υδατικής καταπόνησης των καλλιεργειών. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των βιολογικών και φυσικοχημικών χαρακτηριστικών του εδάφους.
  • Η υψηλή του περιεκτικότητα σε οργανική ύλη αυξάνει την ΙΑΚ (Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων) του εδάφους και βελτιώνει σημαντικά τη δομή του, αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων, ενώ, παράλληλα, ενισχύει την άμυνα των φυτών έναντι αβιοτικών καταπονήσεων.
EAN
ΕΛΛ01
Βάρος συσκευασίας
10 kg
Μορφή σκευάσματος
Υγρό

Εφαρμογή μέσω του συστήματος άρδευσης (Υδρολίπανση):

ΑΜΠΕΛΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ, ΕΛΙΑ, ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ, ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ: 0,5-1 L/στρ. ανά εφαρμογή. Συνολικά 2-4 εφαρμογές, κατά την έναρξη της βλάστησης, προανθικά και κατά το στάδιο του γεμίσματος των καρπών.

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ: 0,5-1 L/στρ. ανά εφαρμογή. Συνολικά 2-4 εφαρμογές, από την έναρξη του κύκλου της καλλιέργειας.

ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ-ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ: 0,5-1 L/στρ. ανά εφαρμογή. Συνολικά 2 εφαρμογές, στην αρχή της καλλιέργειας και πριν την ανθοφορία.

ΥΠΟΤΡΟΠΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ: 0,5-1 L/στρ. ανά εφαρμογή. Συνολικά 2-4 εφαρμογές, κατά την έναρξη της βλάστησης, προανθικά και κατά το στάδιο του γεμίσματος των καρπών.

Εφαρμογή με έγχυση:

ΑΜΠΕΛΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ, ΕΛΙΑ, ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ, ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ: 5-10 mL/φυτό. 1-2 mL/L νερού.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν