25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!

TΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2160035560 Τηλ. Παραγγελίες: 2160035560

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελiες από 60€ έως 4Kg!

Καλώς ήρθατε στην Agroka!

 

Η Agroka είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που διαγράφει μια σταθερή πορεία ανάπτυξης στον τομέα των ζωοτροφών και γεωργικών λιπασμάτων από το 1996 με έδρα τα Λεύκτρα Βοιωτίας. Με όραμά μας τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή και την εμπορία ζωοτροφών, λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα καλλιεργειών σε χονδρική ή λιανική πώληση.

Η δυναμική και επιτυχημένη πορεία μας βασίζεται στην εικοσιπενταετή εμπειρία της ομάδας μας, στο καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και στις ενέργειες μας για έρευνα και καινοτομία στον τομέα μας. Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε άριστης και υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πλέον, αποκτώντας την εμπιστοσύνη των πελατών που μας στήριζαν και μας παρότρυναν να επεκταθούμε στην παραγωγή και εμπορία περισσότερων ειδών, δημιουργήσαμε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα (www.agroka.gr) μέσω του οποίου επεκτείνεται η απήχηση της εταιρείας σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Το agroka είναι το κατάλληλο eshop για κάθε ερασιτέχνη που θέλει να περιποιηθεί ή να φτιάξει τον κήπο και τη βεράντα του, αλλά και για τον επαγγελματία που θέλει να προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις καλλιέργειές του. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, επιδίωξή μας αποτελεί η επέκταση της εταιρείας στα Βιολογικά - Οργανικά Προϊόντα (Organic & Bio) υψηλών προδιαγραφών και η 100% ικανοποίηση των πελατών μας, με κύρια και απαράβατη αρχή την αποστολή των ποιοτικών μας προϊόντων με ταχύτητα και ασφάλεια.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε γεωργικά είδη, βιολογικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα κάθε είδους, προϊόντα απεντόμωσης, γλάστρες σε διάφορα μεγέθη καθώς και όλο τον απαραίτητο κηπευτικό εξοπλισμό για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τον δικό τους κήπο. Επιπλέον, μέσα από τον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να ενημερώνεστε για την ευρεία και ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων μας, ενώ θα βρείτε δημιουργικές συμβουλές και ιδέες για τη διακόσμηση του κήπου ή της βεράντας σας.

Οι αξίες που έχουμε υιοθετήσει είναι η πυξίδα της εταιρείας για την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από τους πελάτες μας με το πέρασμα των χρόνων και τη διαρκώς ανοδική μας πορεία. Εγγυόμαστε :

  • Σεβασμό στο περιβάλλον και τους ανθρώπους.
  • Πιστοποιημένη και ανώτερη ποιότητα.
  • Αμεσότητα και διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

 

Όραμά μας, να είμαστε η κορυφαία εταιρεία βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των καταναλωτών.